ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار.

ایجاد یک حساب کاربری

پر کردن فیلدهایی که با ستاره (*) نشانه گذاری شده ضروری است.
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
ایمیل *
تکرار ایمیل *
خطا
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

ویزای الکترونیک ایران

یکی از مهمترین عوامل اثرگذار بر راحتی مسافرت گردشگران خارجی به ایران، سهولت و سرعت اخذ ویزا می باشد. شرکت شانلی سفر تبریز با دارابودن کد شناسه از وزارت امور خارجه ایران، به راحتی قادر است نسبت به اخذ ویزای الکترونیک توریستی به ایران اقدام نماید.

زمان لازم برای دریافت ویزای ایران حداقل 7 الی 10 روز کاری است و هزینه اقدام برای اخذ کد ویزای الکترونیک (دعوتنامه) 35 یورو می باشد که این مبلغ صرفاً جهت دریافت کد ویزا است و هزینه ویزای الصاقی به گذرنامه گردشگران توسط خود گردشگران در کنسول یا سفارت ایران پرداخت می گردد. ویزای الصاقی به گذرنامه از تاریخ صدور به مدت 3 ماه اعتبار خواهد داشت. ویزای توریستی 30 روزه صادر می‌گردد و این مدت قابل تمدید خواهد بود.

 

مراحل اخذ ویزای الکترونیک ایران:

  1. پر کردن فرم ویزای الکترونیک (جهت دریافت فرم کلیک نمایید)
  2. ارسال فرم پر شده به ایمیل شانلی سفر ( این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ) و دریافت تاییدیه از شانلی سفر از طریق ایمیل
  3. دریافت کد ویزای الکترونیک صادرشده توسط وزارت خارجه از طریق ایمیل ارسالی شانلی سفر (بین 7 تا 10 روز کاری پس از تایید دریافت ایمیل توسط شانلی سفر)
  4. مراجعه به سفارت و یا کنسول ایران در شهر مورد نظر گردشکر خارجی 3 روز پس از دریافت کد ویزا، ارائه مدارک و دریافت ویزا پس از پرداخت هزینه ویزا به سفارت یا کنسول ایران
  5. تایید دریافت ویزا توسط مسافر از طریق ایمیل به شانلی سفر تبریز

توجه: در صورتی که فرد اقدام کننده برای ویزا فردی ایرانی باشد (یعنی کسی که میزبان توریست)، بایستی مدارک میزبان شامل اسکن صفخه اول شناسنامه و کارت ملی به همراه اطلاعات شغلی و محل سکونت ارائه گردد.

همچنین گردشگرانی که مایل به دریافت ویزای فرودگاهی در فرودگاه های بین المللی ایران (فرودگاه امام، تبریز، شیراز، اصفهان، اهواز، مشهد و ...) می باشند، ویزای توریستی 14 روزه دریافت خواهند نمود. (به گردشگران تبعه ایالات متحده امریکا، انگلیس، اردن، بنگلادش، عراق، افغانستان، پاکستان، سودان، اندونزی، کلمبیا و هندوستان ویزای فرودگاهی داده نمی شود) و کلیه اتباع افغانستان بایستی به صورت حضوری به نمایندگی های ایران در خارج از کشور مراجعه کنند و امکان اخذ کد ویزا برای اتباع کشور افغانستان وجود ندارد.

گردشگران تبعه ترکیه، آذربایجان، جمهوری خودمختار نخجوان، گرجستان، لبنان، سوریه و مصر نیازی به اخذ ویزا هنگام ورود به ایران ندارند و صرفاً پاسپورت دارای حداقل 6 ماه اعتبار کافی خواهد بود.

آمار بازدیدکنندگان سایت

973496
امروز
دیروز
هفته جاری
هفته گذشته
ماه جاری
ماه گذشته
بازدید کل
48
1389
4076
917391
8787
4858
973496

آی‌پی شما: 54.224.2.123
امروز: ی، 31 تیر 1397 - ساعت: 08:04:01

چه کسی آنلاین است؟

ما 6 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

پیش بینی وضعیت هوا

پروفایل های اجتماعی ما

 فیسبوک شانلی سفر

فیس بوک